За нас

Веб-сервисот „Следи ги парите“ е развиен од Метаморфозис, фондација за интернет и општество, а се одржува во соработка со Finance Think и има за цел да ја подобри фискалната транспарентност на локалните самоуправи во Македонија. Проектот иницијално беше развиен со поддршка од Меѓународниот републикански институт - ИРИ, а потоа одржуван во рамки на проектот „Акциска мрежа за добро владеење“ со финансиска помош од Европската комисија преку програмата IPA CIVIL SOCIETY FACILITY (CSF) 2012-2013.

Повеќе За нас